O nama

Mali Princ je gradski restoran. To je mesto prijateljstva, ljubavi, sklapanja ugovora, držanja prezentacija, prelepih večeri provedenih u opuštenoj atmosferi, mesto ukusne hrane i dobrog pića. Mali Princ je mesto gde se šetaju nove štikle, oblači najlepša haljina, stavlja najbolja kravata, gde se daju bračni zaveti, slave bitni datumi, razmenjuju najlepša osećanja. Mali Princ je osećaj da ste uvek dobrodošli,

jer kod nas ništa nije slučajno :-)

Ako se pitate gde smo:

Nalazimo se kod tržnih centara Roda i Aman u novom delu Sremske Mitrovice, u ulici Vojvode Stepe bb. Pri ulasku u grad, a iz pravca Beograda na drugom semaforu skrenite levo i došli ste do nas. Mi smo na putu za specijalni rezervat prirode “Bara Zasavica”, pravo mesto za dobar ručak. A nismo ni daleko od Vas ako putujete dalje, samo 1 km od autoputa E70 (Beograd-Zagreb). Tu smo, čekamo Vas.

Mali Princ je mesto raznovrsne nacionalne kuhinje, dobrih pizza, ukusne rečne i mirisne morske ribe. Imamo hranu za dame, dobre predologe za gurmansku gospodu, i različita pića za sve one koji nam se vrte i kada daleko odu.

Hvale nas jer umemo da slušamo, damo osmeh i budemo gostoljubivi.

Od 2010. godine organizovali smo bezbroj slavlja, smejali se slavili i pevali sa Vama.

Dođite da vidite zašto smo posebni u gradu :-)

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati.